
Dagens middag
Våre middagsposer er beregnet for to personer og er nesten fiks ferdige – hjemme på eget kjøkken legger du siste hånd på verket. Kom innom en av våre butikker for å plukke med deg en middag eller to!
NY UKE, NYE MIDDAGER!
Hos Kolibri Kolonial setter vi sammen en variert og smakfull ukesmeny basert på sesongens beste råvarer. Hver uke byr vi på nye, inspirerende retter laget med omtanke og kjærlighet for god mat. Vi tilbyr både kjøtt, fisk og vegetariske retter. Middagene våre er tilpasset hverdagen slik at du kan nyte mest mulig tid rundt bordet med familien i en travel hverdag.
MANDAG 01.12
Kolibris spinatsuppe med økologiske egg fra Holte gård, gressløkolje og ristede solsikkekjerner. Serveres med nybakt surdeigsbrød
FREMGANGSMÅTE:
-
Varm opp suppen i en kjele.
-
Skrell og del eggene i to.
-
Server suppen med egg, gressløkolje, ristede kjerner og brød.
Inneholder: Gluten i brød, vegetar
199,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)
TIRSDAG 02.12
Kolibris thai-lakseburger med briochebrød, frisk kålsalat og sitrongressmajones. Serveres med bakte rotgrønnsaker
FREMGANGSMÅTE:
-
Varm opp fiskeburgerne og rotgrønnsakene i ovnen på 180 grader i ca. 10 - 12 minutter. Fiskeburgerne kan også stekes i en panne.
-
Varm briochebrødet et par minutter i ovnen hvis du ønsker.
-
Lag din burger med sitrongressmajones og kålsalat.
-
Server med rotgrønnsaker.
Inneholder: Laktose, gluten
299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)
ONSDAG 03.12
Kolibris pastaform med kremet tomatsaus, aromasopp, soltørket tomat, fetaost og fersk basilikum
FREMGANGSMÅTE:
-
Varm opp formen i ovnen på 180 grader i ca. 25 minutter.
Inneholder: Laktose, gluten, vegetar
299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)
TORSDAG 04.12
Fisk- og skalldyrsuppe med Lyngenreker, torsk, fennikel og dillolje. Serveres med baguette fra Åpent bakeri
FREMGANGSMÅTE:
-
Legg fennikel og reker i en skål eller dyp tallerken.
-
Kok opp suppebasen i en kjele.
-
Ha i fisken, når suppen begynner å småboble er fisken ferdig (ca. 1 – 2 minutter).
-
Hell suppe og fisk over reker og fennikel. Topp med dillolje og server sammen med fersk baguette.
Inneholder: Laktose, gluten i brød
299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)
FREDAG 05.12
Klassisk finnbiff – reinsdyrgryte med rotgrønnsaker og sopp. Serveres med rørte tyttebær og persillepoteter
FREMGANGSMÅTE:
-
Varm opp gryten i en kjele.
-
Varm potetene i ovnen på 180 grader i 10 – 12 minutter.
-
Server gryten med rørte tyttebær og persillepoteter.
Inneholder: Laktose
349,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)