top of page
IMG_0030.jpg

Dagens middag

Våre middagsposer er beregnet for to personer og er nesten fiks ferdige – hjemme på eget kjøkken legger du siste hånd på verket. Kom innom en av våre butikker for å plukke med deg en middag eller to!

NY UKE, NYE MIDDAGER!

Hos Kolibri Kolonial setter vi sammen en variert og smakfull ukesmeny basert på sesongens beste råvarer. Hver uke byr vi på nye, inspirerende retter laget med omtanke og kjærlighet for god mat. Vi tilbyr både kjøtt, fisk og vegetariske retter. Middagene våre er tilpasset hverdagen slik at du kan nyte mest mulig tid rundt bordet med familien i en travel hverdag.

MANDAG 28.04

Kremet sellerirotsuppe med chiliolje, ristede gresskarkjerner og karse. Serveres med nybakt surdeigsfocaccia med bakt hvitløk

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp suppen i en kjele.

  2. Server suppen med ferskt brød og topp med chiliolje, gresskarkjerner og karse.

Inneholder: Laktose, gluten i brød, vegetar

 

199,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

TIRSDAG 29.04

Kolibris thai ananas curry med gresskar, kikerter og fersk koriander. Serveres med basmatiris og ristede cashewnøtter

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp gryten i en kjele.

  2. Ris: skyll risen, kok opp 4 dl vann og ½ ts salt. Ha i risen og kok på svak varme under lokk til vannet er borte, ca. 15 minutter.

  3. Server gryten med ris og topp med ristede cashewnøtter.

Inneholder: Vegetar

 

299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

ONSDAG 30.04

Kolibris pastaform med kremet tomat- og paprikasaus, aromasopp, soltørket tomat, provoloneost og fersk basilikum

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm gryten i en kjele.

  2. Server med bazlamabrød og topp med karse.

  3. Tips: Varm bazlamabrødet i 1 – 2 minutter på 150°.

Inneholder: Laktose, gluten, vegetar

 

299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

TORSDAG 01.05

Hoisinglaserte svineknoker fra Røysland gard med friske grønnsaker, syltet rødløk, kinesiske pannekaker og chilimajones

FREMGANGSMÅTE:

  1. Kok opp en kjele med vann.

  2. Varm opp kjøttet i en kjele.

  3. Behold plasten på pannekakene og legg posene i kokende vann i 10 sekunder. Sil av vannet og klipp opp posene.

  4. Server kjøttet med pannekaker, grønnsaker, syltet rødløk og chilimajones.

Inneholder: Gluten

 

299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

FREDAG 02.05

Kolibris tikka masala med kylling fra Holte gård. Serveres med basmatiris, korianderspirer og nan fra Oslo Bakeriet

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp gryten i en kjele.

  2. Ris: skyll risen, kok opp 4 dl vann og ½ ts salt. Ha i risen og kok på svak varme under lokk til vannet er borte, ca. 15 minutter.

  3. Server gryten med ris, nan og topp med korianderspirer.

Tips: Varm nan i ovnen på 160 grader i 5 – 6 minutter.

Inneholder: Laktose, gluten i nan

349,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

bottom of page