top of page
IMG_0030.jpg

Dagens middag

Våre middagsposer er beregnet for to personer og er nesten fiks ferdige – hjemme på eget kjøkken legger du siste hånd på verket. Kom innom en av våre butikker for å plukke med deg en middag eller to!

NY UKE, NYE MIDDAGER!

Hos Kolibri Kolonial setter vi sammen en variert og smakfull ukesmeny basert på sesongens beste råvarer. Hver uke byr vi på nye, inspirerende retter laget med omtanke og kjærlighet for god mat. Vi tilbyr både kjøtt, fisk og vegetariske retter. Middagene våre er tilpasset hverdagen slik at du kan nyte mest mulig tid rundt bordet med familien i en travel hverdag.

MANDAG 30.06

Kolibris ertesuppe med grønn curry og kokosmelk. Serveres med korianderspirer, rista kimchisesamfrø og nybakt surdeigsbrød

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp suppen i en kjele.

  2. Server med korianderspirer, sesamfrø og ferskt brød.

Inneholder: Gluten i brød, vegetar

 

199,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

TIRSDAG 01.07

Chevresalat med saltbakte beter, quinoa, karamelliserte valnøtter, norsk salat fra Onna, appelsinvinaigrette og granateple

FREMGANGSMÅTE:

  1. Bland salat, quinoa og beter med passende mengde vinaigrette (du behøver ikke vaske salaten).

  2. Kutt chevre og bland i salaten.

  3. Topp med karamelliserte valnøtter og granateplekjerner.

 

Tips: varm opp osten og betene 10 minutter i ovnen på 150 grader for en lun salat

Inneholder: Laktose, vegetar

 

299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

ONSDAG 02.07

Nordafrikansk linsegryte med paprika, koriander og harissayoghurt. Serveres med bulgur og bazlamabrød fra Oslobakeriet

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp gryten i en kjele.

  2. Bulgur: kok opp to deler vann til en del bulgur med litt salt. La koke i ca. ti minutter, sil av vannet og puff opp.  

  3. Topp gryten med harissayoghurt og server med ferskt bazlamabrød.

Tips: Varm opp bazlamabrødet i ovnen på 200 grader i 2 minutter.

Inneholder: Laktose, gluten i brød, vegetar

 

299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

TORSDAG 03.07

Kolibris Mac & Cheese med pølser fra Metervare, grillet paprika og jalapeños

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp formen i ovnen på 180 grader i ca. 25 – 30 minutter.

Inneholder: Laktose, gluten

 

299,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

FREDAG 04.07

Italiensk kjøttgryte med økologisk høyrygg, cherrytomater, salvie og gremolata. Serveres med risoni

FREMGANGSMÅTE:

  1. Varm opp gryten i en kjele.

  2. Kok opp rikelig med vann og litt salt, og kok risoni i 8 – 10 minutter.

  3. Sil av vannet og server risoni ved siden av gryten.

  4. Topp med gremolata.

Inneholder: Gluten i risoni

349,- pr. pk. (hver middagspakke er beregnet for 2 personer)

bottom of page